Inredningsmässan och kattabstinensbesvär

Ood

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Som titeln på detta inlägg antyder så var jag och en väninna på Inredningsmässan i Älvsjö idag. Sal A och B var riktigt underhållande att gå omkring och se på.
Man fick en hel del idéer samt vill-ha viljor.
Vi spenderade nästan 3 eller 4 timmar där.

Resultaten var givande.
* Jag hittade en tapet jag har spanat in till köket (dock lär det dröja rejält länge innan jag känner mig redo för tapetsering, än mindre vilken tapet jag ska ha), som är en av de där tapeterna som man antingen totalt avskyr eller fullkomligen älskar! Den är turkos med någon sorts fågel och löv på.
* Jag drog med polarn både en och två gånger förbi Orchidéhusets bås, och när vi var på väg därifrån bestämde jag mig för att köpa två orchidér till utöver den jag har här hemma. :) En rödflammig och en gulgrön-lila historia. Hoppas jag inte tar död på dem i det rödaste rappet.
* Min vän lyckades även bli med en ny mobil genom ett mobilbås som lyckats knöggla in sig bland all inredning och decoration. Hur hänger det ihop egentligen? :p

På vägen hem så sprang jag även in till Pressbyrån och köpte mig en datortidning för att mätta även det intresset :D

Minst sagt en givande dag och imorgon ska det hem till föräldrarna för att stilla och lugna katt-abstinensen (att leva utan katt i 3 snart 4 veckor när man haft katt i hela sitt liv är jobbigt. En eller två katter är ett måste i början av nästa år annars lär jag bli tokigare än vad jag är! :) ).

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg