Uppdatering

Ood

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Efter att ha bott in mig i lägenheten nu i lite mer än en månad så känns det som om jag har bott in mig riktigt bra här. Två tavlor har kommit upp i helgen likaså taklampor! Jag har äntligen vettiga taklampor i vardagsrummet, sovalkoven och hallen! Helt underbart och tänk vilken skillnad det egentligen är att kunna komma hem och bara trycka på knappen för att få litet ljus. Innan var det en självklarhet. Men höll på å bli tokigare på att inte ha taklampor.

Har även gjort framsteg i hallen...ok, inga synliga framsteg, men har bestämt mig för hur jag vill ha den. Ska nästa vecka köpa rätt tapet och så under min december-semester så ska mamma lära mig hur man tapetserar. Efter det så ska min stora spegel upp som jag fått av brorsan i inflyttningspresent samt ett avlastningsbord. I framtiden kommer garderoberna att målas i någon färg.

Men, här kommer litet gnäll. Är jag den enda svensken som inte fattar Ikea's beskrivningar över hur något ska sättas upp? För något år sedan köpte jag en gardin hos dem, och den kom aldrig upp hemma hos mamma och pappa, för jag fattade aldrig hur den skulle hängas. Ska dock ge nytt krafttag och försöka sätta upp den nästa vecka. Skulle vara skönt att få det mörkt på morgonen när man försöker sova, går bra nu på hösten men ja...innan sommaren SKA den upp (Är nattmänniska och en av de lyckliga människorna som jobbar kväll :D ).

Sen så är det hyllplanen i sovalkoven. Har visat sig att det behövs en lite starkare borr än den jag har. Kom knappt igenom med denna, så ska få låna en från föräldrarna så småningom.

Nya bilder kommer under veckan!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg