I stort sett färdig? Existerar det?

Ood

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Det kanske är dags för ytterligare en uppdatering av denna oh-så uppdaterade dagboken :)

Anledningen till att jag inte uppdaterat på ett litet tag är för att det inte hänt så himmla mycket nytt ännu för att kräva en uppgradering =)
Det mest spännande som hänt har vart en ny blomma (plättar-i-luften) samt att jag fått 5 'nya' skott av mamma och pappa (bla ampellilja [dock så var det mer min katt Rina som fick de *S*], novemberkaktus och två jag ej minns namnet på ) och att utöver köket som skulle behöva få ny vägg och luck färg, samt att jag behöver gardiner i sovalkoven, köket och matta i hallen och i köket så känner jag mig i stort sett färdig. Visst, fler tavlor skulle vara trevligt med (tex i sovalkoven så jag inte stirrar in i en tom vägg). Men jag trodde jag aldrig skulle känna mig nästan färdig efter knappt 7 månader i min första lägenhet! Färdig brukar man väl aldrig känna sig, eller? Visst är det fortfarande småprylar som alltid behövs införskaffas, men i det stora hela är jag i stort färdig.

Dock har jag insett att jag börjar få så kallade 'cravings' efter färg och färgglada saker. Till och med rosa (så länge det inte är grisrosa)! oO Med andra ord, jag har fått upp ögonen och ett tycke för bra kitsch! Det verkar som, i mitt fall, att ju mer färg jag får in i lägenheten (för det är ju så att jag är en som har rätt mycket här hemma ^^ ) dessto mer vill jag ha!
Vet iaf fyra affärer som kommer vara extremt farliga när jag går tillbaka på min lön igen (har varit sjukskriven i två månader från jobbet pga en hallux valgus operation - jag haltar knappt längre, även om det tenderar att göra ont efter ett arbetspass i foten! Men det är helt enkelt värt det!) som har en uppskö av pastelliga och skrikiga färger i massor på föremål jag vill ha! :) *nattdrömmer*

En albumsuppdatering lär dyka upp i sommar igen dock så håll ögonen öppna till dagen då 'lurkern' (dvs jag ;) ) uppdaterar.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg