Tankeställare och dumma idér.

Ood

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Ibland finns det dagar då jag misstänker att jag har alldeles för mycket fritid på mina händer.
I och med att jag flyttade i September förra året, så har det mesta av mina tankar kretsat till inredning, vad jag gillar inom det - samt vad jag inte gillar.
I hela mitt liv så har jag varit emot allt vad våtrumsmattor i badrummet heter. Vi hade det under en period hemma hos mina föräldrar innan ett stambyte för några år sedan, och när jag letade lägenhet verkade 60% av lägenheterna ha just våtrumsmattor.
Jag har i dagsläget ljusblått kakel till golv (dock så längtar jag till dagen då min bostadsrättsförening slår slag i saken och bestämmer sig för ett stambyte, bara för att få chansen att byta ut golvkaklet! ). Egentligen är detta ett så kallat i-lands problem, det erkänner jag. Men det som fick mig att verkligen tänka om och poängen med detta inlägg, var en tanke som slog mig rätt så nyligen.
Visst är det egentligen inget större fel på färgen på kaklet - förutom att det inte är jag. Men det som fick mig att inse att jag nog är nästan för 'klar' med min lägenhet (utöver det jag inte har råd att fixa till) var tanken att "Egentligen skulle det ha varit bra att ha haft en våtrumsgolvmatta i badrummet. Vad skönt det skulle ha varit att bara måla över den i rött eller liknande!" Ibland har man för mycket fritid helt enkelt.

Vid första bästa tillfälle får jag nog åka till närmsta Panduro och köpa akrylfärg och några canvas tavlor bara för att få bort behovet att måla något :D

Kan man bli beroende av att måla?


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg