Vårkänslor samt framsteg på renoveringsbiten, kan livet bli bättre?

Projectrenovate

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Stålande sol, stålande sool!

Visst blir man lycklig och full av vårkänslor när solen tittar fram?!

Viktor har hunnit med en väldans massa i lägenheten ,medan jag har legat hemma och varit sjuk. Igår var jag i och för sig där och målade lite väggar men fick kasta in handuken efter ungefär 1,5 h eftersom jag blev matt och trött... Nog pratat om det! Åter till renoveringsjobbet.

Som jag skrev tidigare har det hänt en hel del.En ny vägg är på plats. Så nu har vi ett Sovrum!
I denna vägg finns självklart en dörr, dock inte vilken dörr som helst. Viktor har nämligen själv sågat ut ett hål och satt i ett fönster (jag, mäkta imponerad!) , Vilket resultat. Nu ska vi även göra samma sak med badrumsdörren! =)

Nu har vi även kommit igång i köket, Väggarna är målade och golvet ska läggas. Det kommer att läggas nu under helgen.
Köket är nu även beställt och likaså bänkskiva, Beräknad leverans den 22/4. Jag kan avslöja att köket är från IKEA, kan ni gissa vilket kök det blir?

Äntligen är vi på gång! Det har kännts ganska länge som om vi arbetat, arbetat och arbetat, utan at något hänt men nu änligen ser vi resultat!

Har jag berättat om min vinst på tradera?? Jag har vunnit en aktion! =) Jag har sedan ungefär 1-2 år varit lite småförälskad i Bumling lampan, ni vet den gamla 50-60talslampan från ateljélycktan. Nu är en sådan lampa på väg till mig. Jag blir cirkus 1000kr fattigare, men ack så fin den kommer att vara ovanför mitt vardagrumsbord!

Följ renoveringen via mina album:
Vardagsrum
Köket
Sovrum

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg