Vinnaren av barntapettävlingen

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2792 besök


Vinnaren i barntapettävlingen är korad och vi vill gratulera Pernilla Andersson och hennes familj. På bilden ser ni tjejen vars rum nu ska få tapeter designade utifrån Pernillas barndomsminne:

"Min högsta önskan som liten var att bli en ballerina! Balett fanns inte någonstans nära vår stad så det blev bara en dröm som aldrig kunde uppfyllas. På en semesterresa i Stockholm bodde vi nära en butik som hade tåspetsskor i skylten, ROSA! Varje dag tittade jag lääänge efter dessa underbara skor...... Jag hade en Cindy-docka som var ballerina med lika underbart fina tåspetsskor och med balettkjol. Hon var min absoluta favoritdocka och finns idag i min dotters barbie-låda. Min dotter följer nu mina fotspår och drömmer om balett. Det finns nu balettskola i Tidaholm och den ska hon få gå!"

Motiveringen från Lena Hautoniemi låter så här:
-Det är lätt att tänka sig en flickas ballerinadröm. Alla går genom den fasen. Det är verkligen något magiskt med dessa skor. Dessutom vill berättaren sätta sin dotter i balettskola för att möjliggöra en dröm på riktigt. Ett delat intresse mellan förälder och barn som ska odlas tycker jag är viktigare än tapeter.

Självklart kommer vi visa upp tapeterna när de är färdiga!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg