Välgörande ändamål

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 683 besök


Vi tar ofta för givet att ha tak över huvudet och känna en trygghet i strukturerade Sverige. Tyvärr är verkligheten helt annorlunda för många människor och framför allt barn världen över. Att försöka bidra till att framtiden blir så ljus som möjligt för barn är något vi på StyleRoom brinner starkt för.

Just nu håller jag på att hjälpa ChildHood i New York och i samband med detta kom vi på en idé rörande boken:

Vi designar ett unikt omslagspapper! Köper du boken och adderar mellan 15-20 kronor så slår vi in den med detta supercoola papper. Pengarna donerar vi direkt till ex ChildHood som i sin tur kan hjälpa behövande barn.

Antingen kan du få boken inslagen till dig själv eller så kan du skicka den till någon du vill överraska. Vill du skicka med en hälsning så fixar vi det också!

Eller så kanske vi ska sälja hela rullar med omslagspapper där vi donerar summan? Det skulle bli ett väldigt roligt och unikt papper. Dock vet vi inte vad det kostar göra detta omslagspapper än så allt är bara på ritbordet just nu.

Bra idé? Ointressant? Syftet är gott såklart men är idén ovan tillräckligt intressant?
Kom gärna med förslag! Vi brinner verkligen för detta och kan vi alla komma på en bra idé kommer vi alla komma ut som vinnare. Då blir boken en positiv upplevelse i dubbel bemärkelse.

Relaterade inlägg:
"StyleRoom ska bli bok!"
"Val av bilder till StyleRoom-boken"

/Johan - StyleRoom

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg