Sommarinspiration: Sommarhus

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3985 besök
Vi hade tänkt, nu när sommaren närmar sig med stormsteg, att lägga upp lite inspirerande blogginlägg från några av våra fantastiska medlemmars album. Det blir lite olika kategorier men vi börjar med sommarhus/sommarstuga.
Svensken är ju känd för sitt sommarboende och konstigt är väl inte det med den vackra natur som omger oss. I många länder har de inte sommarhus...inte för de inte har råd utan för att själva konceptet inte existerar. En kompis i Belgien har ett form av sommarboende: "go to the sea" som de säger om sitt "sommarhus när de ska dit. Det är en lägenhet vid havet. Mysigt i och för sig men ändå inte samma känsla som man får här.
Iallafall, njut av inspirerande album och besök nedanståendes album. Dessutom ger jag lite tips på var du hittar de mest inspirerande sommarhusen på StyleRoom.


-Häng med till Foxies lilla kolonistuga som är hennes livsprojekt.

-Kliv in i Mikmaks stilrena sommarhus i Orust. Huset är från 1700-talet. Har har lyckats modernisera det men ändå kvar känslan.

-Alla som hängt på StyleRoom ett tag kan ju inte undgå MissKittyKat´s inspirerande album. Inte bara hon som är kreativ, även hennes mamma lyckas skapa ett otroligt vackert boende. Underbart album att vila ögonen på.

Talula mysiga lilla sommarhus i form av kolonistuga med vita knutar är underbar!- Lina84´s idylliska sommarhus där hon spenderade somrarna. Inte så stort men finns det hjärterum finns det väl stjärterum?

- Apropå litet; 12 kvm´s gammal korvkiosk som blivit sommarhus åt anjo72. Ligger fantastiskt vid vattnet. Tänk sitta där vid solnedgången...mmmmmm...

- Underbara foton från sommarhuset vid Alvaret- Idylliskt sommarhus från Dalarna uppladdat av Anna_Sthlm på 65kvm.

- MissM´s laddning av sina sommarhusbilder från vattnet är som en Pripps Blå reklam. Verkligen ett album man saknar sommaren när man tittar in.

- 46 sommarbilder från gammalt sommarhus från 1700-talet från de värmländska skogarna.

- Petrans mammas engagemang för sitt sommarhus och trädgård går inte av för hackor. Favoriten är badkaret....som står mitt i det fria med myggnät.

Andra sidor att kolla in på StyleRoom:

Inspirationsbank för sommarhus

Album för sommarhus

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg