Väggordsinspiration av gästbloggare

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2386 besök
Nedanstående inlägg är skrivet av StyleRoom medlemmen Neppy.
Är du duktig på att skriva eller vill bli intervjuad kring något område du brinner för? Då kan du bli gästskribent! Maila till johan(at)styleroom.se

Väggord är ett populärt inslag på Styleroom, och även ett väldigt omdebatterat ämne i forumet. Kanske somliga har tröttnat på väggorden, men jag tycker ni ska tänka om. Men även tänka nytt. Behöver vi begränsas till de vanliga "Carpe diem" och "lycka" när det finns sådana oändliga möjligheter?
Här kommer lite inspiration för både er som gillar väggord och lite nytänk för er som tröttnat på trenden och vill förnya er:

En idé för dem som kräver snabb förändring kan vara den lysnade(!) formbara varianten:Bild från här


Bild via TheDesignBlog

Om man nu inte är elektriker eller har råd att köpa tryckkänsliga plattor så kanske man kan nöja sig med ett väggord skurna ur papp eller dekorplast som man kan fästa med dubbelhäftande tejp och flytta om efter behov.

Nödvändigtvis behöver ett väggord inte begränsa sig till 2D. Här har de tillverkat bokstäver i form av klätterklossar:

Se till att använda rätt plugg och skruv om ni försöker er på detta hemma ;)

Bilder härifrån

Varför låta väggordet begränsa sig till liten yta? Låt det göra rummet i stället! Väv gärna in teckensnittet med vackra former som exemplet nedan:


För den som har ett tydligt budskap och modet:Bild från här

Ett väggord behöver varken vara dyrt eller speceillt avancerat. Lite wellpapp och dubbelhäftande tejp kan göra jobbet:Väggord utfört av Emily Roysden

För gamla vanliga och mer lättsmälta väggord så har Styleroom massvis med inspiration i inspirationsbanken för väggord, här är min personliga favorit:


Detta väggord finns hemma hos medlemmen aasa.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg