Vinnaren i pysseltävlingen

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2284 besök

Stort grattis till Emma som vann vår pysseltävling!

Hennes hjärta i fuskull fick flest röster. Förutom StyleRoom-boken fick hon välja en organisation som vi på StyleRoom ska skänka 2000 kr till.

Pengarna du vann i tävlingen går till Bassestiftelsen. Finns det någon speciell anledning till att du valde dem?

- Jag valde Bassestiftelsen dels för att jag arbetar som förskolelärare och hade bestämt mig att om jag skulle vinna så skulle det gå till barnen. Sedan valde jag just Bassestiftelsen för att det är en, för mig, lokal stiftelse som jobbar för att sjuka barn ska ha det så bra som möjligt under sin vistelsetid på sjukhuset i Östersund.

Du verkar pyssla väldigt mycket och har ett imponerande pysselalbum här på StyleRoom. Har du alltid gillat att pyssla?

-Ja, jag har alltid tyckt att det varit roligt att pyssla. Att sy var däremot något jag inte gjort sedan syslöjden på högstadiet, så för ett år sedan så tog jag och köpte en symaskin och det var den bästa och roligaste investering jag gjort på länge :)

Har du något pysselprojekt på gång just nu?

-Ja, jag har massor med ufon (unfinished objects) som ligger och väntar men just nu så är jag väldigt sugen på att börja sy på en vår/sommar väska.

Vad kommer du att satsa på till våren inom inredning?

-Till våren så kommer jag att satsa på någon bra lösning till mitt pyssel/gäst rum så att jag dels kan förvara alla tyger och min maskin där men även att de som kommer och ska sova över tycker att det är mysigt och gästvänligt.

Stort tack för alla fina bidrag i pysseltävlingen och håll utkik efter fler roliga tävlingar framöver.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg