Möblera hallen!

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3318 besök
Varför är alltid hallen svårast att möblera? Man försöker med alla medel att hitta något funktionellt som passar de egna behoven. Hur gör man med gästernas kläder? Eller är det bara så att arkitekterna inte kan rita? Teorierna kommer att förbli lika många som svaren. Som tur är så finns det designers som kommer på smarta ideér.
Från SMD Designs kommer Sticks Golv. Två-färgad klädhängare som trots sin enkla och höga design är stadig på foten.När gästerna gått hem kan du använda den för de egna ytterkläderna, i badrummet för handdukar och halsband. Eller varför inte som ett sätt att visa upp dina samlade handväskor eller hattar. Finns även som väggmodell.

Design House Stockholm piggar upp hallen med en pil som klädhängare. Har du marint tema så blir det ju självklart ett rött ankare...Kanske är din stil inte så minimal utan du har utrymme. Varför inte satsa på en gammal möbel som blivit ”blingad”?Kolla in http://www.bruzeliusberger.se.
Andreas möbler är helt underbara och sticker ut från mängden. Är du ute efter något udda som andra inte har och är villig att betala? Andreas Bruzelius Berger fixar det åt dig. Det ligger många timmars arbete för att få en så här läcker yta, så byrån är värd varje krona.
Lycka till!
Chris

Skrivet av StyleRoom medlemmen CE1

Fler bilder på byråer
Fler bilder på hall
Fler bilder på klädhängare


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg