Konst på plywood

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2887 besök


Konstprojektet In Lust and Trust startades av kreatörerna Elisabeth Månsson och Peter Turkalj, även kända som den kreativa duon Ingela och Vi. Som en hybrid mellan konst och design vill de förena det urbana och moderna med det naturliga och genuina i sin konst.

Elisabeth och Peter lämnade Stockholms innerstad och flyttade ut på landet för att ge sin kreativitet det lugn och utrymme den behövde. Närheten till naturen har tydligt påverkat deras formspråk, det befintligt urbana uttrycket har framgångsrikt smält samman med deras nyfunna fascination för naturen. De kallar resultatet av sitt skapande för Urban Nature.

Tanken med projektet är att lansera en ny konstkollektion en gång varje halvår, ständigt med nya budskap, utforskande nya tekniker och alltid förutsättningslöst i sitt skapande.

Under våren har de även öppnat ett nätgalleri där de håller virtuella vernissager. På hemsidan finns samtliga konstverk att beskåda och för den intresserade finns även möjlighet att beställa.

”Vi vill göra konsten mer lättillgänglig och publik men ändå presentera något med en unicitet och ett värde”, säger Elisabeth. ”Vårt virtuella galleri ger oss möjlighet att nå ut till en bredare publik som vi kanske aldrig skulle fått chansen att möta. Och de besökande får en unik möjlighet att både se, uppleva och klicka hem konst.”

Tavlorna är målade och/eller handtryckta på plywood. Läs mer här http://inlustandtrust.se
Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg