Janethepain öppnar nätbutik!

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 4037 besök
kartell,lampa,tv-bänk,vitt,svart

vinyl,golvdekor,hage,barnrumJenny (känd är på StyleRoom som Janethepain) har varit medlem sedan 2008 och har nu startat en egen inredningsbutik på nätet. Det är roligt att läsa att StyleRoom varit en inspirationskälla.

Du har varit medlem hos oss sedan mars 2008 och är även en av deltagarna i boken Som hemma. Kommer du ihåg hur du hittade till StyleRoom?
-Det var en kollega på mitt jobb som tipsade mig om SR. Hon hade inte något inredningsalbum själv. Men hon var alltid inne och sökte inspiration. Jag blev en flitig användare av SR ganska fort.

Nu har du öppnat en nätbutik. Berätta mer om den och vad man kan hitta där?
-Min webshop heter Jtp-Design, detta är också mitt varumärke. Det är en förkortning av Jane the pain som är mitt alias på SR. Mitt namn på SR var inte så genomtänkt när jag valde det. Om jag hade vetat att jag skulle bli så aktiv på SR, samt så uppmärksammad av företag och media som jag blivit, hade jag nog valt något mer seriöst. När jag skulle välja företags namn hade jag många olika alternativ. Men till sist fick det ändå bli Jtp-Design. För det är ändå Jane the pain folk numera känner mig som.

-Efter ca två års inredningsbloggande på bloggen www.janethepain.se kändes det som att jag kunde varenda webshop utantill. Att starta webshop är något jag funderat och fantiserat om länge. Jag ville dock inte konkurrera med dom som redan fanns, genom att sälja samma produkter. Därför började jag ta fram lite egna produkter och sånt som jag själv önskade fanns att köpa. Från början var tanken att jag skulle starta en shop med bara ett fåtal produkter.Men under tiden jag byggde upp jtp-design ökade sortimentet i takt med ideérna. Sortimentet kommer fortsätta öka, för idéerna är många.

-I shoppen hittar du bla posters, foto/fond-tapeter, filtar,kuddfodral, bokstäver, väggdekaler/golvdekaler, Allt i allo bag och en hel del inredning i Plexi, bla tidningsställ, krukor, ljusstakar, fruktskålar, lampskärmar, Huslampor, symboler mm. Alla Plexi produkter är framtagna i samarbete med www.iloveplexi.se. I framtiden kommer jag även trycka mina egna tapet och textilkollektioner. Man får dock ta en sak i taget..

-Alla produkter är tillverkade i Sverige. Adressen är www.jtp-design.se

-Om jag inte hade hittat till Styleroom, tror jag faktiskt inte att jag hade tagit det här steget. Därför vill jag passa på att tacka SR och alla medlemmar för all inspiration ni gett mig.

Har du någon spännande inredningsprojekt på gång hemma just nu?
-Spännande vet jag inte. Men nog kan jag säga att det är grejer på gång. Det är det alltid. Vi håller på och kompletterar med skåp i köket. En halv vägg in till matrummet ska rivas. Sen har jag mannen under manipulation, så han ska förstå innebörden av hur viktigt det är att vi lägger in vita trägolv.. Altan bygget som inte hann klart förra året måste vi också ta tag i. Så vi har att göra ett tag fram över;)

Lycka till Jenny!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg