När det kommer till grilltrenderna så kommer vi få ser mer grönt på grillen i sommar. Savojkål kan man marinera med citron och grilla inslagen i foliepaket. Annat som passar bra att slänga på grillen är zucchini, kronärtskocka, majs, rödlök, sparris, morötter och självklart en massa goda frukter som ananas, mango, persika och nektarin.
Fler börjar använda sig av flis och spån som smäksättare när de grillar och det har blivit viktigare att köpa kött av hög kvalitet.









Grillad majs och avokado varvat med koriander med pressad citronsaft var en mycket god kombination.



Den här otroligt goda och enkla efterrätten måste jag tipsa om. Det kommer garanterat bli en favorit! Så här gör du:
1. Skär bort skalet från ananasen och skär den i grova bitar.
2. Blanda annanasbitarna med rörsocker och grilla dem.
3. Grovhacka salta jordnötter.
4. Servera ananasen med nötter, kolasås och kesella vanilj (vaniljyoughurt eller vaniljkräm funkar också).
5. Garnera med citronmeliss.

Här är jag och mitt lilla sällskap för dagen.
/Mia på StyleRoom