det går sådär....

Supersara1

Skrivet av SE

Publicerat för sen
med mitt inredningsbloggande....sommaren kom ivägen. Och det faktum att inredning och snyggt hemma inte riktigt funkar i praktiken med 2st 1 åringar som hela tiden hittar nya spännande prylar att dra och rycka i. Blommor? nej. Fönsterlampor? nej. Leksaker överallt? ja!!
i badrummet står just nu allt i badkaret. inkusive toalettrullen och toaborsten. I vardasrummet sitter det gummiband på handtagen och inte en duk eller ljusstake finns att nå.
Golvet är belamrat med leksaker och kuddar. Det enda som egentligen är ordning på är väl damsugaren, den är framme i stort sett varje dag eftersom allt går att stoppa i munnen.

För några veckor sedan fick jag spatt på hela hemmet och lade ut mina itrinskåp på Blocket, förra veckan tog det skruv och jag fick sålt dem. Så igår blev det en tur till IKEA för nyinköp av vitrinskåp och två garderober till gästrummet så att jag i förlägningen kan flytta lakanen från småkillarnas rum till gästrummet och göra iordning deras rum till ett riktigt pojkrum, där de kan leka och riva runt utan att något går sönder.
De fyller år snart och vi ska ha kalas på söndag, så jag tänkte vänta till efter det innan jag köper en massa nya saker, har ju skrivit upp en del saker på önskelistan tex, och så är det ju dumt att redan ha köpt.
men man kan ju tjuvstarta....och inspireras här!
det ska jag göra!

lägger in lite bilder på vad jag är sugen på för köksbord....ska plåta när jag fixat kameran!

adiosKommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg