Noppor

Telees

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Idag var en sån dag då jag inte ville gå upp ur sängen! Phuu P frågade mig kl halv 8 om jag skulle gå upp i tid idag så det va bara att dra sig upp och sätta på kaffe..

Fick ett ryck efter frukost och slängde fram tätningslister och sa till P att här har vi och pyssla med ett tag :) Men det räckte bara till 3 fönster! 3?! Har nu ....9 till att täta. Hmm åka och köpa nya imorgon så det kan fortsättas tätas. Kunde ju inte låta bli att pilla på flagnad färg medans vi tätade fönsterna så när listerna tog slut så, ja jag började skrapa fönster och dörrar i hela lägenheten.
Sen satte jag mig i soffan och för 100 gången känner jag alla noppor på en soffdyna!
Sökte runt på internet efter en noppmaskin men orka inte vänta tills imorgon och åka och köpa en så tog fram några engångsrakhyvlar och började raka dynan!
Det blev skit bra om jag får säga det själv!
Nu vet ni det, raka bort noppor går också :)

ja så imorgon blir det att fortsätta med tätningen och sedan slipa och börja måla :D kanske att jag går på listerna också.. Det är ju det lilla som gör det hela ;)
får se om det läggs upp bilder på det :)

Kom på att jag måste köpa dekorplast med! i dotterns rum är det två olika fönsterbrädor av någon anledning?! så får försöka dölja det med dekor :D Och ska även försöka lägga dekorplast i träimitation på lilltoans golv. Billigt och bra! jag gillar verkligen dekorplast :D


På återseende! // TeleesKommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg