Äntligen!

TessanSF

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Igår hade jag världens energi och tvättade hur många maskiner som helst och gick och plockade i hela huset. Inte för att det syntes eftersom det fortfarande ligger prylar överallt och det finns fortfarande massor med tvätt. Att tvättmaskinen som fanns i huset inte rymmer särskilt mycket gör ju inte saken lättare.

Men ett par nya saker har jag iaf fått som underlättar livet lite. Först köpte vi en torkvinda som nu står på plats i trädgården. Det är ju så smidigt att bara hänga upp tvätten där istället för att släpa ut torkställningen varje gång. Hoppas bara det är fint väder ett tag nu så jag hinner tvätta allting.

När vi flyttade in fanns det ingen diskmaskin. Den förra ägaren bodde här själv och var sällan hemma så han hade inte behövt nån. Men jag har saknat det. vi hade ingen i vår lägenhet heller men köpte en efter nåt år och det var den bästa investering jag nånsin gjort.
Men så igår så satt jag å kollade igenom reklamen som kommit och såg i ett reklamblad från Elgiganten att de sålde en Bosch diskmaskin i rostfritt för 3999kr. Som hittat! Har tittat runt och vill man ha rostfritt så är det från 6000 och uppåt som gäller. Så Sambon slängde sig iväg å köpte en och nu är den inkopplad och provkörd. Helt underbart. Bara att kunna ställa undan disken på en gång och för att inte tala om hur mycket tid den sparar.

Det jobbiga nu är att jag inte får ta bort skyddsplasten från framsidan av den. Vi ska ju renovera köket och då vill jag ha plasten kvar tills allt är klart så den inte blir ful innan. Men jag är en sådan som drar bort den där skyddsplasten så fort som möjligt på allting. Inklusive mammas saker eftersom hon alltid har den kvar tills den trillar av av sig själv.

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe å återgå till mina sysslor. Älskar semester!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg