Småpular

TessanSF

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Ska försöka fatta mig kort.
Det har varit rätt lugnt på inredningsfronten på sistone, men nu ska jag snart ha en massa gäster så nu vill jag iaf göra det bästa av situationen.

Jag har därför börjat göra i ordning hallen. Tidigare stod vår kyl och frys där eftersom J och hans polare flyttade ut dem ur köket när de la in ekparketten där i maj. Sen dess har de alltså stått i hallen och gjort att man inte har haft nånstans att hänga kläder eller ställa skor.
Nu har vi äntligen köpt ny kyl och frys (tyvärr e inte köket utbytt än) och de står nu i köket. Den gamla frysen är såld och jag väntar bara på att bli av med kylen oxå.

I hallen just nu sitter det en ljus tapet på väggarna som är missfärgad av rökning och ålder. Som tur är så har de inte haft så mycket på väggarna så det syns bara på ett ställe där de haft en spegelvägg.
Golvet är en beige/sandfärgad plastmatta som väntar på att få bytas ut till ett klinker/shiffergolv med golvvärme.
Det står en rad med vita standardgarderober längst en av väggarna.

Det jag gjort hittills för att få det lite mysigare är att jag har målat en dörr som gömmer ett litet litet utrymme där ventilationen sitter bl.a. med skoltavelfärg. Den blev lite flammig så jag tänkte måla ett lager till å se om det blir bättre.
Sedan ska det på en vit list av något slag så att det blir som en ram runt.
Jag har satt upp en postlåda och tre tavlor på väggarna.
Sedan tänkte jag byta handtag på garderoberna och när jag blir av med kylen så ska det upp krokar att hänga lite jackor på. Ska se om jag hittar nåt passande skoställ oxå.

Senare när golvet är på plats så kommer jag måla alla väggar vita och sedan tapetsera två utav dem med nån tapet med vit bakgrund och svart, grått eller silvermönster på.
FRamför elementet blir det ett elementskydd i vitt som oxå får fungera som en liten smal hylla.
Ovanför elementskyddet ska jag sätta upp en större spegel med ram och ha den liggandes.
Sen hoppas jag att jag ska vara nöjd med hallen ett tag. Nån gång senare är det tänkt att vi ska byta garderober men det har hamnat långt ner på listan.

Titta gärna i mitt album om hallens förvandling.Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg