Får inget gjort

TessanSF

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Har varit hemma i två dagar men lyckas inte få speciellt mycket gjort. Igår plockade jag visserligen upp dotterns doppresenter och fick upp dem på en hylla. En till flyttkartong borta! =)

Satte upp två tavlor i sovrummet. Nu är det snart bara sängen som fattas. Den står kvar i dotterns rum eftersom vi sover alla tre i samma rum fortfarande.
Rent inredningsmässigt vill jag gärna flytta över sängen och sängborden till vårt sovrum men som mamma har jag lite seperationsångest över att min dotter ska sova eget rum.

Ja just det. Har satt upp gardiner i dotterns rum vilket är det enda som faktiskt har gardinstänger eftersom tidigare ägaren tog med sig alla andra.
Jag har dessutom fönster i hörn så det är inte så lätt att hitta stänger med hörnlösningar. Ikea hade ju förut men så slutade de med dem.

Målade ett tredje lager på dörren som nu ska fungera som griffeltavla. Det blev väldigt flammigt. Vet inte om det lönar sig att försöka måla ytterligare en gång. Kanske blir bättre när det har torkat ordentligt.

Annars hände rdet inte mycket. Idag tänkte jag putsa fönster men det har ju heller inte blivit av och snart är det dags att hämta dottern på dagis.

Jag kan åtminstone hoppas att killen som var intresserad av vår gamla kyl kommer å hämtar den idag.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg