Hittat hit :)

Tessihallon

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag har varit väldigt intresserad av inredning så länge jag kan minnas. När jag bodde hemma kunde jag möblera om i mitt rum flera gånger i månaden och så ofta som möjligt bytte jag "tema" i rummet. :) mamma tröttnade på att jag flyttade runt alla möbler och insåg att det inte fick plats eller inte var bra så jag var tvungen att göra om, så hon gjode en ritning över mitt rum. Klippte ut alla möbler i skalenlig storlek och gjorde dörrhål och fönster. Så innan jag fick för mig att göra om skulle jag göra om på skissen :)

Det var så roligt den dagen jag äntligen flyttade hem ifrån. Då hade jag ju en hel lägenhet att fixa med :) tyvärr var den väldigt svårmöblerad så det blev inte så stor variation. Jag målade om i kokvrån och gjorde en fondvägg i vardagsrummet.

Efter 1,5 år köpte jag en större lägenhet. Den var underbar. :) det enda jag ville göra om i den var badrummet men under dom 1,5 åren jag bodde där blev det inte av.

Nu har jag flyttat ihop med min sambo i en nyproducerad lägenhet. När jag flyttade in var det verkligen en ungkarlslägenhet. Det enda som han hade lagt ner tid på var vardagsrummet :) men desto roligare för mig. Då kunde jag börja om helt från början med resten av lägenheten :) tyvärr har vi inte riktigt samma syn på vad vi tycker är snyggt inredningsmässigt men jag har fått igenom nästan allt :) och han börjar inse att det är väldigt snyggt och blir väldigt hemtrevligt.

Under dom 6 månader jag bott här har jag målat om i sovrummet och fått in möbler (innan fanns det bara en säng), bytt matbord (letar fortfarande efter matchande snygga stolar), köpt två vitrinskåp, satt upp lite tavlor och ljusstakar på väggarna och fått in en byrå i hallen. Börjar bli riktigt nöjd. :) (bilder kommer) nu har vi äntligen hittat ett snyggt soffbord också. Från bruka som vi ska beställa :) längtar.

Nu har jag i alla fall hittat hit och hoppas på att få mycket inspiration och tips på vad mer jag jan göra :)

/Therese

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg