Arga pappa - snickaren!

Thumman

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Hihi, ja, jag har då aldrig hört min pappa svära så mycket. Tydligen hade vi köpt riktiga skittapeter. Trots att de inte var de billigaste man kunde få tag på. Den rosa till flickornas rum gick sönder bara man tog i den och hade inga som helst markeringar på baksidan, så det blev ett jättekrångel med mönsterpassningen eftersom han har tapetmaskin (eller vad det nu heter).
Den mörka till hallen hade ett jättesvårt mönster och trots att vi stod båda två och tittade så var det jättesvårt att hitta hur man skulle passa den.

Men det blev så fint! Jag hade ju hoppats att hela hallen, trapphuset och flickrummet skulle bli klart i helgen, men det har han tagit ur mej. Åtminstone måste vi vänta med trapphuset, sen får vi se hur långt han kommer med hallen idag. Kanske lika bra, då kanske vi får hela trappan klarmålad innan tapeten kommer upp där.

Vi grundade hela trappan igår, och det är en sån drastisk skillnad. Man får en liten chock varje gång man ser den... det kommer bli så fint när den är klar. Vit med mörkgrå (nästan svart) heltäckningsmatta.

Nu har vi även bestämt oss för golv. Det blir laminat trots allt. ville först ha äkta trä, men eftersom våra barn är så små och slitaget antagligen kommer bli hårt så blir det laminat. V-fasad Ek-plank, naturlackad får det bli. Vi ville först ha valnöt, men det blir nog för mörkt mot vår mörka tapet.

//Thumman

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg