Omklädnad av gammal Schäslong

VickanCh

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Igår tog jag mig för att klä om en gammal schäslong som jag fått tag på från en äldre herrgård sedan tidigare. Den kommer att passa perfekt i vårt nya vardagsrum!

Så här såg den ut innan jag klädde om den:
(Jag har sedan tidigare tagit bort en drapperad kappa som följde längs golvet, plus att jag har målat om benen)Så här blev den efter tygbytet:
(Tyget är köpt på IKEA (Sofia- bredrandig/mörkblå/vit 69:-/m)
Gjorde även en enklare kudde i samma tygSnyggade till det med "möbelnubb" vid benen och i kanternaDet var svårt att få till de separata sidostyckena, men jag lyckades rätt bra till sistSedan tidigare har jag även klätt om en stolsdyna i samma tyg. Stolen har jag fått tag på på samma ställe som schäslongen.

Schäslongen kommer att stå i vårt vardagsrum, medan stolen (varav jag har två likadana) kommer att stå på varsin sida av sängen i sovrummet, som avlastningsplats. Jag kommer idag även att sy avlånga kuddfodral till sovrummet i samma tyg. Vi kommer att ha mycket randigt i huset, både blå/vit och röd/vit. Mer om hur huset kommer att inredas och förändras kommer jag att lägga in allt eftersom vi kommer på plats och får ordning på våra saker.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg