Mairo, Panton och lite timjan =)

XXJessikaXX

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Hej och hå, så då närmar sig sommaren med stormsteg. Just detta, att ljusare och varmare tider är på gång gör ju att det här med den interiöra inredningen kommer lite i kläm.
Igår till exempel, tillbringade vi kvällen med att gödlsa vår Måbär (häcken) inför sommaren och rensa ur garaget. Man vill liksom utnyttja de fina och varma kvällarna.
Vi har planer på att bygga en bro på framsidan då vi ju byggt in vår tdigare bro som är en groventré nuförtiden. Tänkte lägga ut lite bilder på vår utsida snart.
Dock händer det ju lite på insidan också förstås, är man passionerat inredningstokig så är det ju svårt att låta bli =)
Har planerat in att tapeten Mairo åker upp nedanför vår trappa som en läcker liten fondvägg bakom mitt nya teakskåp.
Sedan har även en Panton-kopia budats hem på Tradera och faktiskt - den var finare, och tyngre än vad jag förestält mig!
Hade tänkt ha den lite som en "mobil sittplats", kanske med stationering vid teakskåpet under trappen eller kring matgruppen men detta är ju ingen stol man bär omkring på i onödan. Nu står den under Eksell-kakao-tavlan och ser läcker ut. Den gör sig ganska bra där faktiskt för man ser den från sidan när man stiger in i huset.

I helgen är planerna sådana att vi ska planera ut lite kryddor och hör och häpna, majs, i pallkragar som Daniel fixat från sitt jobb. Tycker det är kul med en liten "örtasäng" att knipsa lite färsk timjan och gräslök ifrån till morgonmackan.
Vi provade gnugga timjan på fläskfilén vi grillade förra helgen och det gav en pikant smak.

Sedan har jag som så många andra funderat på om jag ska starta en blogg. Tycker själv att det finns nog med bloggar i vårt cyberspace men suget finns ändå.
I så fall blir det ju huvudsakligen inredning men även mamma-liv, matlagning och annat som hör livet till. Vi får se!

Tjingeling!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg