Modernt designkök - en unik inredningslösning

alanpoe

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Det verkar som att vad kan vara mer stabilt än interiören av ett kök i en vanlig genomsnittlig lägenhet. När allt kommer omkring har allt redan tänkts på för dig! Det räcker att välja möbler och beställa dess produktion enligt rummets parametrar. Är det så?

Det som för 10 år sedan verkade moderiktigt, modernt, praktiskt, verkar idag inte särskilt intressant - föråldrat. Köksdesignlösningar blir mer och mer populära. När allt kommer omkring vill du att det här rummet i huset ska vara bekvämt och bekvämt, och dess inredning så enkel som möjligt, praktisk, skräddarsydd efter din livsstil.

Köket har förändrats avsevärt med tillkomsten av nya hushållsapparater. Om tidigare, i det här rummet var det bara nödvändigt att placera ett kylskåp och en spis, idag måste du hitta platser för en diskmaskin, tänka på placeringen av uttag för en ugn, en vattenkokare, en multicooker, en brödmaskin. Köksdesignprojekt hjälper till att använda varje kvadratmeter i rummet med fördel!

Moderna interiörer, designade på beställning, inkluderar:

 • maximalt ledigt utrymme;
 • kompetent blandning av stilar;
 • klarhet i linjer och förenkling av detaljer;
 • brist på kaos - omtänksamhet i allt;
 • funktionalitet och ergonomi;
 • användning av alla ytor;
 • användning av slitstarka, lättskötta material;
 • placering av inbyggd utrustning;
 • individuell belysningslayout;
 • genomtänkt kombination av material och färger.

Vad är skillnaden mellan en designköksinredning och en vanlig?

Det kan faktiskt vara svårt för lekmannen att skilja mellan en klassisk renovering i europeisk stil och en designad köksdesign. Det senare är ofta förknippat med den ovanliga användningen av utrymmet i rummet, dess ombyggnad, valet av en unik stil.

Sådana kök tillverkas endast på beställning - enligt ett individuellt förberett projekt. Specialister använder som regel många innovativa tekniker när de utvecklar en sådan design, inklusive 3D-visualisering av framtidens interiör.

Design, tillverkning och installation av köket utförs i flera steg:

 1. Direkt vid anläggningen utför konstruktören arbete med mätningar av lokalen, studerar möjligheterna för dess ombyggnad, om ägaren planerar att genomföra den.
 2. Ett individuellt designprojekt skapas, som överförs till papper och ger även digitalt utförande. Under ordern utförs 3D-visualisering av det framtida köket.
 3. Material för köket väljs: fasader, bänkskivor, diskbänkar, kranar, hushållsapparater, extra möbler (matgrupp, bardisk, etc.), samt beslag.
 4. En fullständig beräkning av kostnaden för en designköksuppsättning och dess installation utförs.
 5. Arbete pågår för att ändra lokaliseringen av verktyg (vid behov).
 6. Belysning planerad.
 7. Efterbehandling av lokalerna, installation av ett köksförkläde, installation av möbler och hushållsapparater under författarens överinseende av designern.

Till skillnad från det vanliga skräddarsydda designköket är detta alltid:

 1. Det unika med den skapade designen, som inte har några analoger. Individuellt förhållningssätt till beställaren vid förberedelse av projektet. Strikt hänsyn till kundens önskemål baserat på hans behov och krav från hans familjemedlemmar.
 2. Smart användning av befintliga utrymmen. Ofta låter bara ett designprojekt dig göra till och med ett litet kök i en typisk "Khrusjtjov" eller "Stalinka" rymlig, ljus och bekväm, att tänka på layouten för en köksstudio eller ett stort område i en ny byggnad. Varje detalj spelar roll här: placeringen av fönstren, möjligheten till tillgång till balkongen, placeringen av möbler, valet av stil (med hänsyn till dess detaljer i andra rum i lägenheten eller huset).
 3. Designkök – är det alltid dyrt?

  När du beställer ett modernt designat kök är varje person medveten om att utöver kostnaden för att reparera lokalerna, köpa och installera möbler, kommer han att betala för designerns tjänster själv. Kolla också vår recension av Nätcasinon med svenska licenser som gör snygg design på sina webbsidor och spelklubbar.

  Kostnaden för designertjänster uppskattas ofta till flera tiotusentals rubel. I vissa fall är dock sådana kostnader motiverade. Särskilt i fall när det gäller ett icke-standardrum, oförmågan att självständigt hitta en enda stilistisk lösning, finns det ingen förståelse för hur köket ska vara som helhet.

Designprojektet gör det möjligt att spara:

 • optimera kostnaden för att köpa efterbehandlingsmaterial;
 • köp dem enligt en strikt beräknad plan;
 • Eliminera risken för att tillverka möbler med felaktigheter som behöver förbättras i framtiden;
 • varna för andra möjliga fel.

De dyraste fasaderna och beslagen är inte alltid de bästa. Oftare händer det tvärtom: när kunden, när han beställer möbler på egen hand, betalar för dyra "handtagslösa" öppningssystem och senare inser att det inte är särskilt bekvämt för honom att använda dem.

Våra designers är redo att erbjuda en individuell utveckling av köket, med hänsyn till dina behov och din budget. Specialisten vet exakt var man ska spara pengar och hitta en unik funktionell lösning, och var man ska överge idén om att köpa headsetelement billigare.

Exempel på designkök som utvecklats av oss presenteras i portföljen av verk från företaget Eurostyle i St. Petersburg. Genom att bli vår kund kommer du att kunna bli ägare till ett unikt författarkök på relativt kort tid - bekvämt, ergonomiskt, extremt stilrent och mysigt! Lämna en förfrågan på sajten så kontaktar vi dig för att diskutera detaljerna.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg