L'imagination

alexandraahln

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Välkommen till min ständigt uppdaterade portfolio!

Du har landat i min samlade kunskapbank! Här på Styleroom önskar jag kontakt med mina trogna läsare,

Mitt namn är Alexandra Ahlén, och jag vill ständig utmana mig själv med att försöka allt som jag får en idé om, allt kan man arbeta fram själv! Låt hjärnan styra, din kropp är ditt verktyg! Man kan lära sig att mästra alla möjliga saker om man har intresse för det! Har du någonsin tapetserat om en byrå? Vill du veta hur man syr en långklänning för bröllop, och du kanske till och med behöver mått och mönster?

Jag har förstått innebörden av ordet "konstnär" sedan jag var ett väldigt litet barn. Jag blev kopplad som konstnär och ständigt uppmuntrad och berömd.
Senare i min tonår insåg jag att mångas bild av en konstnär är en person som målar tavlor, eller kanske skapar konst genom graffitti.

Därför kallar jag mig idag för en skapare.
En skapare för mig är en ambitiös kreativ "fixare" och en allt-i-allo. Skaparen klarar av de flesta situationerna och utmaningar. Med hjälp av kreativitet och ur inrednings-perspektiv vill jag gärna även kunna visa en helhet ihop med det jag skapar - jag gör ofta serier av det mesta.

Se inlägget där jag gjort om ett IKEA-bord till ett enkelt mindre sideboard/skrivbord från IKEAs bruna lack färg till totalt omgjord i lantlig och charmig Shabby Chic-stil,
- Samtidigt målade jag om två tavelhyllor i ekfaner i samma stil, även ramar och prydnader kan lätt göras om till en mer charmig stil med små enkla tips!

Ge mig idéer på saker jag kan skapa och lägga ut en beskrivning till! Allting är möjligt! Några exempel är allt som att renovera och bygga om möbler som hyllor, soffor, sängar, byråer som behöver upppiffning? Har du något du skulle vilja att jag letar upp på loppis för dig och restaurerar åt dig?

Jag skapar gärna ex. möbler helt och hållet ifrån grunden, och jag arbetar sällan långsamt.

Jag vill i framtiden kunna jobba med ett yrke som underhåller min konstnärliga sida - jag funderar över bla. inom inredning, konst, design, arkitekt.

Känner du kanske igen dig vill tipsa mig om en utbildning?
- Meddela mig och berätta mer!Jag vill gärna ta del av vad ni har att erbjuda som kan späda på min kreativitet!
Gör du kanske om möbler? Känner du till en loppmarknad, eller vill du kanske sälja din hamster? - Oavsett vad du än vill veta eller fråga mig kan du göra genom att skicka ett meddelande till mig, jag garanterar 100% svar.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg