Nu har jag äntligen fått tag i färg.

angeleyes

Skrivet av NO

Publicerat för sen
Idag fick jag med mej färg hem. Har bestämt meg för att ta tag i rummet som skal bli sovrummet till minsta trollungen i familjen ;).
Bilden här, är hur det såg ut när vi flytta in. Och sånn har det sett ut sen dess å. Vi använder rummet som datarum nu.
Men bort åker datorena. Till andra rum hehe..

Panelen som är mörk rosa.. ska bli vit. och tapetet som e mer gul/beige men som en gång troligvis har vart vit.. ska bli ljus, ljus rosa. :)

Köpt massa små grejer till dottern å. Matta i ljus rosa och röd med stjärnor på, rödt litet bord.. så väntar en ny vit säng på å bli ihop monterad. En stooor säng.. kan inte ha en liten baby säng när man ska få eget rum ;)) Har beställt ett sött rosa tyg med små apor på, som jag ska sy gardiner av. osv osv..

Garderoben syns inte på bildet. Står til venster om bildet. Den är ok utanpå, men helt för jävlig inne i den. Du ser gamla tapeter, litt målad vägg och några konstiga hemsnickrade hyllor inne i den.
Så jag vet inte helt vad jag ska göra med den. Har lite lust å riva skiten... men då blir det et hål mitt i golvet. Å jag har inte lust å lägga nytt golv. För orginalgolvet är inne i garderoben.
Får se om jag får ordnat till den inne iden å.

Elementet e borta.. ska sätt inn ett annat. Och få målat fönsterbrädet å lister runt fönstret å.. för där håller färgen på å försvinna.

:) å älskar sånt här.. mycket arbete.. Men det skal bli roligt å få sätta igång med det.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg