Kluven ^

angelika

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Just nu känner jag att det står still lite grann. Även fast det händer massor!! =/ Det är frustrerande och jobbigt att bo på två ställen. Jag vill ju bara flytta in i huset nu! ;-P Det finns inget direkt för mig att göra där borta, mer än att sopa virkesrester eller koka kaffe till snickarna... Som i sin tur har fullt upp. Badrummet är snart färdigt att spackla och prima.
Jag går bara runt och funderar på var möblerna ska stå, var jag ska sätta upp tavlorna, vilka gardiner som passar var, vad som behöver köpas etc. Och här i lägenheten som varit vårat hem i lite mer än 2 år nu (!) känner jag bara PANIK! Det finns inget som är i sin ordning längre. En del grejer har vi flyttat bort för att de inte behövs här, soffan sålde vi härom dagen så just nu sover vi på madrasserna i vardagsrummet för att kunna kolla på tv på kvällarna.. Flyttkartongerna står på rad i hallen - Rörigt!!
Har ju inte varit med om nån flytt innan (förutom den hit men då var de ju från scratch) Det kanske alltid är såhär?! Isf vill jag inte flytta mer.. *tss*

Nu har jag fyllt på med lite koffein så jag ska ta och packa en låda till.

Sees! /angelika

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg