Ny här!

anso1971

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Vi köpte hus 2002 och har alltså bott här ett tag nu... Det vi föll för var i första hand takhöjden i köket, som var närmare 3 meter. Vi såg också potentialen i huset, även om vi aldrig förstod hur mycket jobb vi hade framför oss.

Med småbarn i huset har renoveringen fått ta tid. Vi har prioriterat att kunna vara hemma länge med barnen framför att få ihop pengar till renoveringen. Så första åren gjorde vi knappt inget alls, bara småsaker.

Men för några år sedan så lät vi i alla fall en murare sätta in en gammal vedspis i köket. Det är vi så nöjda med. Dock har vi inte målat den ännu...fast det var 3-4 år sedan han murade in den! Men måste den målas? Har vant mig vid att den är grå.

Vad mer som vi gjort är att vi sökt med ljus och lykta efter ett snickeri som kunde specialtillverka fönster efter våra önskemål. Vi hade hittat fönster i uthuset som tidigare suttit i huset och vi ville ha likadana profiler. När vi hittat snickeriet som kunde möta våra önskningar så beställde vi fönster till barnrummet som var Prio Ett, vi hade haft våra två yngsta i en våningssäng i vårt sovrum i många år och nu hade de hunnit bli 7 och 9 år... Verkligen på tiden att de fick sitt rum någongång!

I januari i år var rummet inflyttningsklart.

Och nu är det stiltje igen eftersom jag pluggar på heltid och maken veckopendlar, men det händer lite ibland i alla fall!!

Kanske skriver jag inte här varje vecka - om ens varje månad. Men någongång ska vi väl kunna få en stund över och fixa lite hemma. Vi har så mycket som skulle behövas göras.

/Ann-Sofie

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg