Så gott som klart!

azalean

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Weeiihoo, maken höll tidsplanen och idag kunde han och jag efter att varit utan vatten sen kvällen innan ta oss en premiärdusch. Att testa nya toaletten var inte heller fel.. ;-)
Kommoden blev skitsnygg tycker jag och nu längtar jag bara efter att taket ska komma på plats så allt verkligen blir helt klart. (vilket jag hoppas vi kan göra ikväll eller i morgonkväll.)
Allt blev så där snyggt som vi drömde om i höstas när vi la de stora planerna. Kommer verkligen underlätta vår vardag nu.
Dock slutar inte renoverandet med detta duschrum. För att få in golvvärmen som vi lagt in måste vi även göra hallen... (det ska ju kopplas på vattensystemet och då det inte fanns ett element därinne förut så...)
Dock är inte det projektet lika stort även om det kommer nog ta 1-2 månader att genomföra helt. Dörrposter ska tas bort bla och sen ska ju hallgolvet inte gå genom hela hallen då det ska bli trägolv utanför toan sen.. Sen ska även hela hallen flyttas om mot vad vi har där idag. Så.. Det kommer ta sin tid det med. Men så jäkla snyggt det blir sen så är det värt det. Eller hur älskade.. ;-)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg