Sovrumsplaner

baraetthem

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1084 besök


Image title

När våren kommer kliar det alltid i fingrarna efter att få göra om i alla husets rum. Iaf gör de det i mina :) Sovrummet som fick sig en liten makeover i höstas då jag sålde och rensade bort sängbord, sänglampor, tavlor och bar ut det mesta för att börja om (det är mitt tips när man inte är helt nöjd med ett rum, ut med allt och börja om. Mycket kanske flyttar in igen men man ser lättare om något blir bättre på en ny plats eller ihop med något annat). 

Image title

Min sambo byggde nya sängbord, vitmålade träben med en stenskiva ovanpå och jag gjorde en sänggavel för att få en mer bonad känsla. Image title

Ett par tavlor togs bort och jag vill fylla på med nya tavlor eller foton när jag hittat rätt. Helt enkelt skapa mig en tavelvägg. Och gardinerna ska bytas till längder i tyngre maffigt tyg.Image title

Sängen ska få sig en sängkappa och fler kuddar ska få ligga på sängen. Så fint med mycket textil och kuddar som i sängen likt bilden nedan. 

Image titleImage title

Så i vår tänker jag komplettera vårt sovrum med mer textil. I gardiner, sängkläder och plädar. Och få upp mer foton och tavlor på väggen. Tror det kommer mjuka upp och bona vårt sovrum.

/Fredrika


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg