Om en vecka smäller det!

cutemizziz

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Om en vecka får vi tillgång till vårt nyinköpta hus. Det ligger en hel del renovering framför oss och jag ser fram emot det med både fasa och förväntansfullhet. Jag vet att det kommer bli så bra när det blir klart.
Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu när vi tar över huset (mäklarens bilder)


Det blev ett tegelhus tillslut. Rött tegel är inte min favorit så vi kommer att måla huset till vitt om några år. Men först ska det göras iordning invändigt och dräneras.


Vi ska byta taket, så fort snön försvinner. Offerter är intagna och vi har valt ett företag som kommer att få leverera materialet till oss. Men jobbet kommer vi att göra själva med hjälp av min far och vänner.


Detta rummet kommer att försvinna och bli en del av Vardagsrum/hall.


Här är köket som det kommer hända en hel del i. Det ska öppnas upp en bärande vägg och bli mycket luftigare och större. Ett helt nytt kök ska sättas in och en köksö ska byggas mellan vardagsrum och kök.


Vi har valt att ta den mindre sovrummet till vårt, så här ska det tapetseras, bytas golv och sättas in en garderobsvägg.


Gillestugan i källaren är ett senare projekt :)


Vardagsrumet blir mycket större när vi öppnar in till köket, samt in till det lilla sovrummet, så att det blir matsal där. Här skall vi även öpna upp för trappan ner i källaren.


Här i hallen kommer garderoberna att rivas bort och det kommer att stängas till in till köket.


Lillkillens sovrum som skall tapetseras, få nytt golv och garderobsvägg.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg