Köksrenovering

elinorlilja

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Äntligen kommer vi få ett nytt kök!. Ska bli underbart och få mer förvaring, diskmaskin som vi inte hade förut och en stor kyl och frys!. Vi är ju en familj med 2 barn och idag har vi bara en kombinerad kyl och frys!. Det får inte plats någonting knappt!.

Det har varit en lång planering då vi tog in offerter och ritningar från marbodal, Krautas funkakök, Kitchin, och vi var påväg och ta en från Ikea också men då vi ansåg att servicen inte var den bästa så hoppade vi dom.

Till slut föll det på Krautas funkakök och strax innan vi skulle skicka iväg beställningen på köket hittade vi en inredningssnickare som gjorde alla kök för hand (även möbler). Jag blev i eld och lågor då han var så oerhört skicklig och duktig på sitt jobb och hade många underbara inspirationsbilder på sin facebooksida på kök och möbler han kunde göra, dock med kundens egna önskemål rakt igenom. Detta passade ju oss kanon eftersom vi har ett litet kök och jag har alltid drömt om ett shakerkök med infällda luckor (heter det så?) och synliga gångjärn och framdragen sockel. Med marbodal funkade inte det eftersom dom ansåg att det köket "byggde" för mycket och krauta hade inte det sortimentet.

När vi sedan fick kontakt med det här inredningssnickaren och han sa att det är klart vi får en shakerkök! om  ni vill det!. Med speciellösningar så kommer vi få det drömkök vi drömt om! och till en billig peng!, trot eller ej!.

Image title

Image title

Image title

 


Vi har fått bestämma allt! från blandare, knoppar, lösningar i köket och precis allt och han har fixat allt!. Det enda vi ska fixa är vvs och el. Vi ska även riva en bärande vägg och sätta limträbalk och allt detta kommer han göra!. Vi ska även ha ett stort skafferi med 80 bredd med vitrin och 2 stora lådor under:).

Den 31 okt kommer han och monterar köket:).


Jag kommer att fortsätta skriva om hur renoveringen går och lägga upp bilder undertiden allt fortskrider:)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg