Ett barnrum (snart)

emmanorn

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1821 besök


Hela huset är kaos, i lägenheten finns saker kvar som väntar på att bli hämtade, samtidigt som dammråttorna tycks föröka sig med en väldans fart.. Med andra ord är humöret inte på topp och jag har fnäst mer än en gång åt min stackars sambo idag..

Image title

Image title

Jag kunde inte låta bli att pyssla lite i Bellas barnrum. Har tusen andra saker att göra innan, men det är ju så kul. På bilderna ovan ser man dekorationer i fönsterna. Ska upp med gardiner, lampa & ljusstake också. Men kommer säkert ändra mig flera gånger om innan det är klart. 

Image title

Image title

Det kommer finnas två förvarings möjligheter i barnrummet. En gammal chiffonje som har hoppat runt i min familj. Tillslut hamnade den hos oss, fick ny färg och nya knoppar. Här förvaras det mesta av Bellas leksaker och pyssel. Det större skåpet kommer från min sambos familj. Det har vi låtit vara orört. Älskar skavankerna och att det knarrar när man öppnar det. Där inuti finns Bellas kläder och skor. 

Image title

Och så har vi hjärtat i sovrummet, sovplatsen. Det kommer bli riktigt lyckat när jag är färdig. Bella kommer också få en lekhörna med ett bord och stolar. Där kan vi dricka saft och äta bullar framöver!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg