Dags att hänga upp holken

evacarlsson

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Image title

Framåt februari-mars bör man sätta upp sina fågelholkar på tomten. Det är så spännande att se när fåglarna kommer och letar efter någonstans att lägga sina ägg. Sen att få höra pipen från holkarna är så kul. Nu hittade jag även denna fina holk med kamera. Tänk vilken upplevelse att även kunna se dom små ungarna!

Holken är anpassad för att du lätt ska kunna fästa ditt Wildlife World Camera Kit som filmar med både bild och ljud. Allt är lättskött och enkelt att installera även för en ovan fågelholksfilmare. Kameran tar klara färgbilder på dagen, och svartvita bilder på natten (för att inte störa de små fåglarna använder den sig naturligtvis av infrarött ljus).

Och när du, efter några år, tröttnat på att se hur fåglar möblerar och ordnar sin barnkammare, lägger ägg, ruvar på ägg, kläcks ur ägg, är jättehungriga, får mat av mamma och pappa, blir fågeltonåringar och flyttar hemifrån etc så kan du alltid ta loss kameran och filma något annat roligt djur som bor i trånga utrymmen. Igelkottshus? Fladdermusbon? Bikupor? Du har kameran, djur finns det fullt av i naturen. Det är bara att köra!
Kan beställas här

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg