Snabba pengar - Få pengar snabbt

fuzailfaisal

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Många människor ställer frågan --- Hur kan jag tjäna den eller den summan snabbt? Det verkar som om många människor är ute efter att få en summa pengar omedelbart, det verkar utan verkligt arbete eller handlingar inblandade annat än att äga det. Det som är roligt är att de till och med ställer frågan i första hand. Om du tänker noga på det skulle du fundera på hur pengar fungerar och lever. Pengar är väldigt dynamiska. Pengar växer inte på träd, faller från himlen eller dras från en magisk hatt.


OK med det sagt är min fråga vad är definitionen av snabb? Om det är mindre än en minut så lycka till såvida inte någon i närheten som har det belopp som behövs sitter i sin plånbok och de är villiga att lämna det frivilligt.


Det finns bara ingen "enkel knapp" för att få lana pengar direkt. Det är alltid någon form av utbyte (arbete) inblandat. Jag antar att du kan spendera din tid och dina pengar på att spela på lotteri, men lotterier verkar locka människor som inte kan matte.


Här är några idéer för att få pengar snabbt. Dessa är naturligtvis inte garanterade och är avsedda som exempel.


1. Om det är en timme ringer du till alla du kan och be om det oavsett om det är en donation eller ett lån. Om pengarna är överlevnadspengar (som ska användas för att äta och hålla sig varm) ring din kyrka eller lokala välgörenhetsorganisation.


2. Om det är en dag, gå ut och fråga alla du kan om de behöver en uppgift gjord som de kanske inte har tid att göra och hur mycket de skulle betala för det och komma till jobbet, OK gör det nu.


3. Om det är en vecka Craigslist, eBay eller Garage Sale några grejer. Jag vet att jag har ett hus fullt av saker jag skulle kunna sälja om jag behövde.


4. Om en månad får ett jobb att leverera pizzor...........snabbt! Eller gå och klippa gräsmattor, tvätta bilar eller städa hus.


5. Två till tre månaders granskning av bidrag. Det tar lite     tid att fylla i formulären!


6. Om det är ett år starta och växa ett företag!


Det bästa du kan göra för dig själv och din familj är att starta och utveckla ditt eget företag. Bestäm om du vill ha ett företag online eller offline. Se till att det är inom ett område av din expertis eller intresse. Vi har alla någon form av färdighet eller talang och kan säkert lära oss en. Forskning och testa idéer.


Du kan starta ett företag online mycket enkelt och med mycket små kostnader initialt och bygga vidare på det. Genom att lägga en del av din tid på det dagligen, även så lite som en timme, kan du bygga upp det steg för steg. Med ett internetföretag på nätet kan du ibland få inkomster som kommer in med timmar av att installera det.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg