Brunt eller vitt?

hejamia

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Hallen är färdigmålad. Ska sätta upp lister i hörnen så småningom, och kanske "lulla" till det lite mer, men än så länge är jag grymt nöjd. Skön kontrast mellan svart o vitt. Ska få in lite trädetaljer också.

Hur som helst, i helgen är det sovrummets tur för en makeover. Vitt ska det bli. Vitt i massor. Fast jag har lite problem med att bestämma mig, funderar på en brun fondvägg där sängen ska stå. Kanske blir det bara tråkigt och stelt och trist med vitt? Vill ju ha både stilrent och lite orientaliskt (hur nu det ska gå till...)

i veckan ska jag åka till mormor och gräva på hennes vind (hört att det ska finnas en gammal stinghylla där) och gå på secondhand i jakt efter sängbord. Dessutom ska jag försöka komma på en lösning med hur tvn ska va i sovrummet. Har en tv, men den är inte supertunn och ganska tung så vill inte sätta upp den på väggen (får köpa en ny i framtiden till det)... behöver nåt smalt och bra som den kan stå på, annars blir det svårt att komma förbi nere vid fotändan av sängen. Också ska vi tillverka en sänggavel.

På bilden: den högra väggen, ska jag måla den brun? Byrån har vi flyttat ut i hallen och upp ska en stinghylla istället på den väggen. Och en skön mysfotölj under tänkte jag. sängborden ska skrotas, jäkla dammsamlare.

Ja oj, det händer en del där hemma. Kul kul :)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg