Missöden och framgång

illustration

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Sommaren gick av bara farten och vad vi har njutit av våra semesterveckor. Sol, bad, grillning, äventyr och lite grejande hemma. Inte mycket grejande men lite har vi fått gjort.

Vi tog tag i oss och åkte och köpte en ny soffa. Helt underbart bra blev det och vi är såklart jätte nöjda. Att det fastnar mycket katthår däremot är väl inget plus men det får man stå ut med, i slutändan är det allt värt det. Vi längtar verkligen till ett hus nu så att katterna kan få mer plats och kunna springa ute, men det får vänta ett tag till. Dom är bra på att hitta på hyss! Tapeterna i 3 rum har fått smaka på kattunge-klor. Som tur var går det att reparera med en ny fond bara. Glas går sönder och saker ligger huller om buller efter att dom varit i farten.

Vi har i alla fall lyckats sätta upp de sista lilla tapetbitarna som fattades i sovrummet. Dessutom har vi påbörjat vårat nya garderobprojekt. Vi har dom gamla hederliga "lägenhetsgarderoberna" som jag kallar dom. För det första har vi målat dom vita innuti för att slippa det bruna och gud vilken skillnad (vi har en garderob kvar). Det gör en hel del måste jag säga.

Både jag och min sambo har saknat en TV i sovrummet så att man kan mysa under täcket till en bra film ibland. Så vi kom på den brilljanta iden att riva "väggen" mellan två garderober och sätta in ett hyllplan. Vill man inte att TV:n ska synas är det bara att stänga garderobsdörrarna. Riktigt snyggt blev det, och snyggare blir det när det är helt klart. Tyvärr har jag ingen bild till er men det kommer :)

Sommaren är inte slut än och jag hoppas på lite mer förändringar inom kort. Fler bilder och nya album! Nästa projekt blir att budget renovera köket!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg