Ett första steg

jennyforsberg77

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Tjingeling!
Sent igår kväll så kom tumstocken fram, jag mätte upp mitt kök och började rita upp rummet i Ikea´s köksplaneringsprogram. Lovar att lägga upp en ritning här hur mitt kök ser ut, det kommer också en före-bild. Det var lite trixigare än vad jag trott men med lite övning så ska jag nog kunna få ihop en ritning som jag senare kan ta med mig till Ikea. Att det blir ett Ikea-kök är jag nästan 100 på, sedan får jag lägga till detaljer för att sätta min prägel på det.
Ett vitt högblankt kök med svart bänkskiva, rostfri sockel och ett mörkbrunt golv. Till det blir det vita väggar. Det är i alla fall så jag ser det i min tanke sedan får vi se hur slutresultatet blir.
Nu på morgonen har jag planerat in skåp i köket. Jag har fastnat för att ha en bardisk/bänk istället för ett matbord. Det ska få plats med 4 stolar, sedan om det ska vara integrerat i köksinredningen eller fristående vet jag inte riktigt ännu. Just nu är jag inne på att det ska vara integrerat men mycket hänger på om det får plats.
Jag får fundera lite på detta... nu blir det ett uppehåll i planerandet. Jag och mina barn ska åka till Spanien för en veckas sol och bad.
Må gott!
Kram

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg