Urk för att renovera trappen

jensten77

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Shit...jag inser att jag får nog lov och riva loss mattan på trappstegen innan jag börjar måla. Och det känns mindre skoj för mattan sitter fast rätt bra. Så en plan för hur och när jag ska börja, och hur vi ska göra med trappstegen efter jag rivit mattan är väl vad som bekymrar mig.

Imorgon ska jag in till färgaffärn och kika i tapetböcker igen + diskutera pris för plastgolv. Hittade sånt snygg golv i Forbos Novilon Scandinavia collection. Frågan är hur ett mörkt grått golv skulle funka i hallen och övriga rum. Hur tänker ni andra vad gäller val av golv (nu syftar jag på färg/mönsterval och inte typ). Eftersom vår hall går igenom hela huset är det ju rätt viktigt att den matchar övriga golv (vad vi hört).

Denna grå är jag lite svag för, men gör den sig bäst i hallen eller köket? Båda rummen angränsar till varandra.


Dessa rutor är ju klassiska, men funkar det i köket som är vit med eklister? Det känns som oavsett vad man väljer så blir för ljust golv skitigt och för mörkt golv syns skiten lika väl på. Pest eller kolera? Synpunkter!!!Sist men inte minst -jag är för himla svag för fiskbensmönstrat och tycker alla med sånt riktigt parkettgolv går på en guldgruva :D
I stora drag kommer väl de flesta möbler gå i oljad ek, möjligen bryta med mer vitt i köket beroende på hur jag väljer luckorna (vita med ekkanter eller tvärtom).


Jag avslutar med shit igen, för det är verkligen SVÅRT att bestämma sig! Jag har för mycket jag tycker om :D


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg