Vårat hus...

kapellet

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag är så trött på hus, i somras jag sa till alla jag känner som INTE bor i hus att -

Köp inte! Offra inte era liv!

Mmm, det var i somras det, då vi spikade på ny panel, eller kilade ner den liggande panelen, eftersom den svällde då det regnade så mkt... Det var då vi målade om hela huset, skrapade och skrapade. Tvättade stuprännor, grävde ut dagvattensystemet.

Jorå, allt sånt kul som får en att riktigt gnaga på varandra i relationen. Plus allt som man vill ha i ordning på inomhus, det där "pyntet" som sambon inte tycker ligger i prioritet.

Idag känner jag väl inte likadant, men är duktigt trött på allt med hus att göra. Under hösten har vi isolerat en hall som vi haft igenspikad i 4 år, fixat den färdig med liggande råspont på väggarna, lagt golv där, byggt en vägg som skiljer av lite där nere i vårat stora öppna kök/vardagsrum/lekrum och well, vad mer? eller det kanske räcker så???

Är så mätt på inredning, nu har jag fått min vägg, min bokhylla, tv-bänken jag velat ha så länge. jag har sytt de där gardinerna, överkastet, fixat i vårat sovrum fast det bara var 5 månader sen sist...


Jag vill inte orka mer nu, men samtidigt så kliar det så i mig när man ser snygga saker, får tusen ideér varje dag på både nätet, i tidningar, hos andra... Det är inte lätt att vara trött när man samtidigt vill så mycket! När man dessutom blir så stresad som jag blir av det här med att ha det så trixigt och piffigt hemma så är det väl en ständig kamp! Men jag tänkte jag skulle öppna den här inredningsbloggen så jag kan ventilera av mig mina inredningsdrömmar och sen i den takt det tar, forma dem och lägga ut dem klara!

oj oj vad deppigt detta blev, men jag kommer nog snart tillbaka!

får se om jag orkar lägga ut några julbilder...

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg