Det går upp och ner...

lellejr

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Igår var kanske den minst roliga dagen i mitt renoveringsprojekt. Jag stod på golvet och tittade upp mot reglarna och det stora hålet i taket och tänkte att nu har jag tagit mit vatten över huvudet och medan jag stod i mitt kök iförd endast skor, linne, kalsonger pannlampa och en röd mössa gick tankar såsom:
Hur fan ska det här sluta?
Vad håller jag på med?
Rövhålet!

Idag är dock en annan dag. Jag är nu klar för dagen och jag kan bara klappa mig själv på axeln och säga att lellejr är tillbaka. Tillbaka med besked! Lånade en stark skruvdragare från Masse (tack som fan!) som drog ut de stora skruvarna i reglarna i principutan problem. Drog ner reglarna vilket gjorde att relativt stora bitar av taket följde med, men inte så stora så att de inte gick att spackla med vanligt spackel, skönt! Spacklade som en kung igen alla hål och gissar att det krävs 1-2 spacklingar till på en hel del ställen. Till det stora hålet i taket har jag köpt specialsackel som jag ska använda; "one strike filler" heter det och bygger på den senaste forskningen inom lättviktsteknologi. One strike filler är uppbyggd av "lättviktiga polymerbubblor" och påverkas därför inte av tyngdlagen (!!??!) och sjunker eller spricker inte, jojo! Burken är stor som en lingonsyltburk men väger som ett hubbabubba, man tror inte det är något i det... men tjejen på bauhaus sa att det var fullt med spackel i den. Ska i alla fall låta min första spackel torka ordentligt men imorgon går jag på med superspacklet som kommer fixa mitt takhål från helvetet, det blir bra!

Om det inte märks är jag nu vid gott mot och efter en lite städ och dusch gick jag tillbaka till köket och konstaterade att det här kommer fan bli bra tillslut.

Imorgon blir det slip och spackel och lite bortförsel av bråte i köket. Hoppas också få en hem prover på min tapet.

Säsongens youghurtsmak: Äppelkanel (blir extra gott med lite start hasselnöt)
Godaste nattkäk efter hårt utfört renoveringsjobb: Kebabrulle
När man vill ha lite gott: Glass, främst krossad choklad
Längar efter: Att kunna använda mer en 1 rum
Tröttast i: Armar och axlar
Starkast: Mentalt (i alla fall just nu...)
Dagens män: Masse som lånade ut skruvdragaren och lellejr som är tillbaks för att stanna!

Det går bra nu, godnatt!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg