Renovering & ideér

lingefjord

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Nu börjar det likna något här hemma! Matsalen är nästintill färdig, förutom lite småpill. Bland annat ska fönstret målas och det går ju inte att göra förrän vädret tillåter tyvärr.
Det är ju skönt att åtminstone trivas ordentligt i ett rum i huset... :)

För närvarande håller vi på med vardagsrummet som ska få vita väggar. Efter att min sambo slitit med underarbetet som aldrig tycktes bli färdigt valde vi till slut att istället köpa gipsplattor och sätta. Det ska väl skynda på det hela lite.

Mitt eget lilla projekt just nu består i att spreja gavlarna på mina båda stringhyllor svarta istället för gräddvita. Jag tror att vita gavlar hade smält in lite för mycket i väggen. Ikväll ska jag börja skissa på en tavelvägg också, och kanske spreja några gamla ramar svarta.

Dagens loppisfynd blev några mörkgröna små skålar i porslin och en lite högre mörkgrön skål.
Dock så upplevde jag att de hade höjt typ alla priser skitmycket på en av mina favoritloppisar!
Det kändes som om allt över lag blivit mycket dyrare, hur många köper glas-skålar i kulörta färger för 75:- på en loppis?! Det är ju nästan vad man ger för det nytt... Man får inte glömma att det faktiskt är använda saker med lite skråmar och repor (ofta).

Min allra bästa guldgruva till second hand-butik håller dock fortfarande riktigt låga priser, där kan man hitta soffbord i teak och gamla Dialogen-telefoner för en femtiolapp. =)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg