Barnrum

linzoshouse

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2020 besök

Image title


Är det något jag gillar att inreda så är det barnrum. Där kan man verkligen ta ut svängarna. Att sen ha fina saker att inreda med är ju pricken över i. Jag älskar träleksaker, virkade leksaker, leksaker i tyg. Jag är inte alls så förtjust i alla plast saker som finns. Därför är förvaring a och o. Så att man kan gömma undan sådant som inte är så fint men som barnet älskar att leka med.

Korgar passar perfekt till förvaring. Som den här korgen från afroart. Den är inte bara snygg utan sväljer även en massa saker. Griffeltavlan har jag tillverkat av en mdf skiva som jag målat med griffeltavelfärg, borrat två hål för att kunna få till en snyggare upphängning med hampasnöret.


Jag har valt att placera sängen mitt på den långa väggen. Bara för att slippa trycka in den i ett hörn. Lampan i taket är en vanlig korg som jag bara vände på och satte dit lysanordningen. 

Image title


Här har jag valt att ha luckor till den delen där leksaker förvaras i en enda röra. Men det syns inte och helt plötsligt får man inte ett rörig intryck. Böckerna däremot ger lite färg till rummet och dom tycker jag ska vara lätt att komma åt eftersom min son gillar att bläddra i dom.

Träd tavlan har jag gjort. 


Image title

Söta små sittmöbler är ju inte fel. Den är supersöta soffan kommer från MIO.


När jag inreder barnrum försöker jag hålla mig till en färgskala. En färgskala som gärna får vara så neutral som möjligt eftersom alla leksaker är så färgglada. Jag vill att rummet ska inbjuda till lek samtidigt som det inte ska vara rörigt och det ska kännas mysigt. Jag letar gärna efter lite udda saker. Lite egna lösningar så att rummet blir så eget som möjligt.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg