Länge sen sist!

lollsan

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Hej! Det var länge sedan jag skrev och det har varit fullt upp. Det är mycket som har blivit klart, och den gamla lägenheten är inte längre min. Det känns så skönt att äntligen ha flyttat. Har nu lagt upp lite nya bilder från sovrummet som nästan är helt klart. Ska bara köpa till en liten byrå från IKEA:s Malm-serie. Men det gäller visst att skynda sig eftersom den serien i ek ska utgå... hmm inte bra. Sen är sovrummet helt klart och även garderoben :-) så skönt verkligen.
De andra rummen är pågång men det är finjusteringar som soffa, gardiner och möbler som saknas så väntar att lägga ut tills det är helt klart.
Men nu när de stora målningsjobben är klara så är det skönt att ta det lite lugnt och bara andas. Det har varit mycket jobb men nu när man kommer hem på kvällarna så känner man att det verkligen har varit värt det! Verkligen!
Ingen mer målning på ett bra tag säger jag bara. Och jag inser varför man inte flyttar alltför många gånger i sitt liv, haha...

Men nu är det ett steg i taget. Soffan kommer vecka 17 eller 18. Soffa med divan, det ska bli underbart. Men har väntat i många veckor. Sedan januari och den kommer inte förrän i mitten av april, men den som väntar på något gott.... eller hur?
Hoppas på det i alla fall. Men så är det när man blivit kär i en soffa som görs i Kina där de firar nyår. Inte lätt men så är det.
Sen väntar jag på gröna gardiner till vardagsrum och matrum i lin från Jotex. Ska ha lager på lager och de är de enda som är kvar. Långtråkigt att vänta men så är det.
Och sen letar jag efter någon bra matta till hallen och ska köpa skrivbord och hyllor till kontoret/extra rummet. Sen tror jag att det mesta är klart :-)
Men som sagt, det är små saker i det stora hela så det har varit mer att göra en gång. Sen är man lite sliten efter allt slit så det är rätt skönt med en paus...

Kramar

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg