Funderingar...

lollsan

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Äntligen verkar det som min lilla etta är såld. Imorgon skrivs kontrakt. Ska bli så skönt att försäljningen har gått bra - då kan man verkligen gå vidare...

Var idag och handlade renoveringstapet på Rusta. Väggarna i mitt blivande sovrum och vardagsrum är så förstörda och gamla att det förmodligen inte går att måla direkt på. Så renoveringstapet gör att man kan måla direkt över sen, utan spackel och så blir det jämnt. Perfekt!
Skönt att kunna köpa lite av sakerna redan nu så det inte blir alltför mycket i januari.
Tänk 2009, verkligen ett nytt år, direkt få göra iordning en ny lägenhet...

Har tänkt att renovera sovrum och vardagsrum först och köket. Efter det är det beboligt :-)
Har tänkt mig mycket vitt i sovrummet, att ha fondtapet i vitt eller liknande bakom sänggaveln. Kommer bli fint med vitt och säng och sängbord i IKEA serien Malm i ek. Kanske köper till en byrå om det finns plats. Återstår att se. Taket kommer målas vitt och golvlisterna med. Det står mellan tre olika tapeter, så vi får se vilken det blir. Så svårt när man bara ser ett litet färgprov...

Vardagsrummet ska vara lite mer vilt. Har tittat på "Nytt läge" denna säsong och många idéer är så fula, men första programmet var riktigt bra. Sugen på ett vardagsrum med en fondtapet med massor av rutor och grått på de andra väggarna. Lutar åt denna idé. Tror att det kan bli supersnyggt. Blir lite mörkare i vardagsrummet och det behövs för det är många fönster.

Sedan är vidare projekt badrummet, matsalen, köket, hallen, extrarummet och balkongen. Så jag vet vad jag ska göra under 2009. Vilket härligt år!

Kramixar

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg