2013-06-23 ny vägg och inhandling

lovalie

Skrivet av SE

Publicerat för sen
ledig dag i fredag (midsommarafton) och typ allt har stängt. bauhaus hade dock öppet så det blev en shoppingtur dit, och massa grejer till toaletter o duschrum blev inhandlade. vi kollade också kakel/klinker.

lördags snyggades det till entréverandan/förmaket. jag målade golv i 2 klädkammare, hallen på ovanvåningen och sen ett första lager i trappen.

idag blev det en sväng till byggmax, köpte lite smågrejer och så blev det golv till sonens blivande rum. jaup, ekparkett - jag är envis! sen byggde karlarna för hålet i ena köket och satte upp en ny vägg. jag försökte snabba mig att täcka mitt vita hallgolv med papp, för att rädda det mot 3par smutsiga arbetarskor. det blir en synlig rördragning i duschrummet, annars hade vi varit tvungna att bygga ut väggen i "kök 3" ca 40cm. kändes ju lite onödigt. i veckan är tanken att det ska inhandlas lite fuktspärrsgrejer (o ev kakel/klinker) och i helgen ska det fuktspärras i duschrummet. jag lyckades också trampa på en uppåtstående spik, rakt igenom skon och in i foten. härligt!

sakta men säkert går det frammåt! :DKommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg