2013-06-30 småfix som gör det andra möjligt

lovalie

Skrivet av SE

Publicerat för sen
igår när jag somnade hade jag inte valt kakel o klinker eller hur jag ville hade. men idag blev det köpt! ;) gråspräckligt på golvet i duschrum, stora vita plattor och mosaik på väggarna. samma gråspräckliga på golvet i den större toaletten och polerat mörkt /svart på de två små toaletterna där nere. får se om vi ska ha något ovanför handfaten på toaletterna eller om vi bara ska ha större speglar där. vitar fogar till vägarna, ljusgrå till de ljusa golvet och mörka fogar till de mörka golven. det är många detaljer att ta hänsyn till. :)

igår grundade elis väggar, eftersom hans rum är lite halvprio så han får ett eget tillhåll och en undanflykt i allt. det inhandlades lite fuktspärrsgrejer till duschrummet och så flytspacklades o primades väggarna. sen spacklades det o slipade på de väggarna som redan fått sig en vända. Vi fick även besök *2 igår av nyfikna vänner. :) hanns en hel del!

idag var det bauhaus, som tog halva dan... >< sprang runt o letade efter personal och rätt låda i en halv evighet. svågern var schysst och målade under tiden vi var iväg, och började med fuktspärren i badrummet! radiatorn i duschrummet blev också nedplockad efter många om och men. när jag o sonen åkt hem fortsatte de jobbet med att slänga på gummi och skruvade ner tvättställ+duschen.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg