Hur ser ditt trapphus ut?

mariapalmer

Skrivet av GB

Publicerat för senHur trivs du där hemma? Är ditt trapphus rent och inbjudande? Ibland är det verkligen de små detaljerna som gör stor skillnad. låt mig dela med mig av min senaste upplevelse. Jag bor i en bost

adsrätt med många våningar så hos oss finns det ett trapphus med många plan. Jag måste säga att jag är imponerad av vår hyresvård, för vårt trapphus är så otroligt välskött. Vi har fina entrémattor, målningar, växter och annat i gångar och trapphus. Man känner liksom en hemtrevlig känsla redan i trapphuset! 

Image title

Så här har jag aldrig haft det förut. Jag möts alltid av ett rent och inbjudande trapphus, även mitt i vinterslasket. Värden har verkligen anlitat ett proffs på trappstädning i Stockholm. Det doftar alltid gott, men lagom, inte som att någon har hällt ut rengöringsmedel i trappen. Där jag bodde innan, där anlitade de ingen för trappstädning utan det var vi hyresgäster som ansvarade för att det blev städat. Tanken var att vi skulle turas om, men många struntade i det och smet ifrån det. Sedan stank det alltid rök, det var mindre trevligt. Så det är verkligen så mycket bättre här, vilken skillnad!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg