Dags för nästa rum

mittkrypin

Skrivet av SE

Publicerat för sen
I helgen hade vi sååå tråkigt,så vi började riva i matsalen.
Matsalen är en samlingspunkt,kärnan i huset,det är pasage till alla rummen i huset så när vi började riva blev det trångt.
Det var inte nån rolig tapet heller så jag tröttnade på det ganska snabbt.Sambon fortsatte igår kväll o rev så gott som klart allting.
Det svåra bli när vi ska slipa ner väggarna,dammet kommer att lägga sig i hela huset samt att det inte kommer vara så bra för barnens små lungor,så det måste ordnas...
Sen när vi gjort klart det rummet har vi gjort sex rum sen augusti samt ett badrum.
Trodde aldrig att vi skulle hinna så mycket på kort tid men egentligen så känns det som om vi bott här otroligt länge...Hustet var otroligt äckligt när vi flyttade in.
Mitt i semestern dessutom,vilket var bra för vi hann renovera två sovrum under den tiden.I år är vi fri från det då vi kommer vara klar.

Men köket!
Hatar vårat kök,ungen börjar ge med sig nu.Hade kalas i helgen och skulle göra en tårta,ugnen förstörde den! :(
Fläkten är sååå vidrig,vet inte vad förra ägaren visste om städning o rengöring för jag får verkligen inte rent den.Har inte blivit ren på säkert fem år.
Kyl o frys har vi köpt nytt iaf,så när vi betalat klart på det blir det en ny spis.
Killen som gjorde köket jobbade på ikea,så vi har ett otroligt billigt kök i dåligt skick,Sambon tappade en kopp kaffe så det rann ner på skåpen,han torkade bort det på en gång men lik förbannat så hann det bli rinn fläckar som inte går bort....
Så vi kommer sätta in vita högblanka luckor sen avtorkbara :),stommen får sitta kvar....
Ny fläkt såklart!....Längtar!!....

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg