Inredning på tv

moreismore

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Varför är inredningsprogrammen på tv så likartade och tråkiga? Det är så lite inredning och så mycket trams. En sak hade väl varit om det var sköna programledare men alla är ju så larviga.
TV4 och tv3 är nog bottennappen. Han Wille i bygglov ska ju vara sådär knasig och lustig men jag kan inte med och titta på honom. Lulus läppar får mig att må illa, bygglovsmatte borde spänna av ett par kilo och Martin Timell... det finns väl bara en som skrattar mer åt sina egna skämt än Martin Timell och det är Ernst.
När jag är på humör kan jag götta mig lite åt Ernst men om jag inte är på humör så blir jag bara irriterad. Den mannen döljer något...
Och så Simon och Thomas. Vad är grejen med dom två? Ska man fortfarande tycka att det är lustigt att dom är gay och att den ena pratar engelska?
Johnny och Mathias tycker jag är ok, dock lite väl mycket trams där också. Nä favoriten nu är nog arga snickaren, han är riktigt skön. Ibland när jag fixar med någonting hemma och är ofokuserad kan jag höra hans röst inne i huvudet
-MEN VA FAN!!! SKÄRP DIG NU OCH TA TAG I DET HÄR! och så blir jag mer fokuserad.

Alla program har ju samma koncept. Förebilder-trams-efterbilder. Varför inte visa mer om hur inredarna tänker vilka tekniker som används osv. Och alltid detta överraskningsmoment. Varför får personerna som ska bo där inte vara med och bestämma? Syftet med heminredning går ju lite förlorat då.

Jag kommer ihåg när Isabelle Halling var programredare för sommartorpet. Det var riktigt bra. Skön programledare och personerna som skulle bo där var med och bestämde hela tiden.
Top design som gick på trean var ju också bra.

Jaja det var vad jag tyckte, nån som tycker annorlunda?

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg